Миколаївські спортсмени завоювали вісім медалей на Всеукраїнських іграх з єдиноборств серед школярів Combat Games-2019

У Києві 28 лютого в Палаці спорту відбулися перші Всеукраїнські ігри з єдиноборств серед школярів “Combat Games-2019”.

Combat Games-2019 проводились з метою стимулювання розвитку фізичної культури і спорту в закладах загальної середньої освіти та відбору збірної команди школярів України для участі у  Всесвітніх іграх з єдиноборств серед школярів «ISF World School Combat Games 2019».

Організаторами змагань стали Комітет з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України,  «Українська федерація учнівського спорту».

Змагання проводились з таких видів спорту: вільна боротьба і греко-римська, дзюдо, карате, тхеквондо.

Зазначимо, що в дзюдо, карате та тхеквондо змагалися учні 2002-2004 року народження, боротьби вільної та греко-римської – учні 2004-2006 р. р. До складу команд допускалися тільки учні ЗЗСО.

500 учасників з 21 області та міста Києва і майже вщерть заповнені уболівальницькі трибуни столичного Палацу спорту – такий підсумок перших Всеукраїнських ігор з єдиноборств серед школярів «Combat Games». Подолавши жорстку конкуренцію на обласних відборах, в яких, до речі, взяла участь рекордна кількість школярів – 7200,  на татамі та борцівських килимах у сутичках зійшлися дійсно кращі з кращих. А змагатися було за що, адже переможці Всеукраїнського турніру сформують національну збірну, яка вже у червні буде захищати честь країни на Всесвітніх іграх з єдиноборств серед школярів «ISF World School Combat Games 2019», що відбудеться в Будапешті (Угорщина).

 

Миколаївські спортсмени завоювали вісім медалей у таких видах:

Карате(куміте) 2002-2004 р.н.:

-55 кг: 3 місце – Дмитро Іванов (Миколаївська обл.)

-61 кг: 1 місце – Віктор Шевченко (Миколаївська обл.) Він представлятиме нашу країну на Всесвітніх Combat games серед школярів у Будапешті (Угорщина).

+76 кг: 2 місце – Іван Авраменко (Миколаївська обл.)

Греко-римська боротьба:

68 кг: 3 місце – Юрій Циганець (Миколаївська обл.) представник Веселинівської ДЮСШ

75 кг:  2 місце – Андрій Шилівський (Миколаївська обл.)

85 кг: 2 місце – Леухін Никита (Миколаївська обл.)

Тхеквондо (2002-2004 р.н.)

-48 кг: 3 місце – Олександр Амарін (Миколаївська обл.)

Дзюдо (2002-2004 р.н.)

-55 кг: 3 місце – Грек Никита (Миколаївська обл.)

Переможців та призерів змагань привітав Начальник Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з ФВС МОН України О. Ю. Кулішов

 

 

 

 

Posted by admin