Відбулась XVІІІ обласна Спартакіада серед учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів з тенісу настільного та шахів !

Миколаївське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту вітає переможців та призерів змагань з тенісу настільного та шахів XVІІІ обласної Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл-інтернатів, які відбулися 22 жовтня в Мішково-Погорілівській ЗОСШІ:
з шахів:
І місце – Мішково-Погорілівська загальноосвітня
Читати далі

Успішні старти ІІІ дивізіону Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Cool Games» школярів Миколаївської області!

На виконання Календарного плану спортивно-масових та фізкультурно-оздоровчих заходів Миколаївського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України на 2021 рік, 21-22 жовтня проведено зональні змагання обласного етапу IV Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів «Cool …

Читати далі

У Миколаєві відбулися обласні змагання з гандболу серед учнів ДЮСШ!

21-22 жовтня 2021 року у м. Миколаєві на базах КДЮСШ “Олімп” та МОК КДЮСШ проведені обласні змагання з гандболу серед учнів дитячо-юнацьких спортивних шкіл  (юнаки та дівчата 2005-2006 рр.н. і молодші).

У змаганнях прийняли участь 4 команди юнаків та 4 …

Читати далі

Визначено переможців змагань з міні-футболу XXI обласних Молодіжних спортивних ігор серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) м.Миколаєва!

19-21 жовтня 2021 року у м. Миколаїві пройшли змагання з міні-футболу XXI обласних Молодіжних спотивних ігор серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти.

У змаганнях прийняли участь 6 команд,загальною кількістю 49 учнів.

Суддівство змагань очолював головний суддя Федорчак Сергій Мирославович, керівник …

Читати далі

XXI Спортивні ігри серед учнів ЗЗСО «Cool Games» ІІ дивізіон!

19-20 жовтня 2021 року Миколаївським обласним відділенням (філією) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України проведено зональні змагання обласного етапу IV Всеукраїнського  фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів  «Cool Games», в якому взяли участь   учні  2008-2010 р.н.(ІІ дивізіон), …

Читати далі