Олімпійський тиждень проведено в закладах загальної середньої освіти Горохівської територіальної громади

У ЗЗСО Горохівської територіальної громади проведено низку заходів, присвячених участі національної збірної команди України в іграх ХХХII Олімпіади 2020 року в Токіо:

Виховну годину «Дорога до Токіо»;

Олімпійський урок «Історія олімпійського руху»;

День здоров’я «У світі українського спорту»;

Спортивно-масові заходи: …

Читати далі

Софіївська громада активно долучилася до участі у Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Рух – це здорово» серед учнів, присвяченому Міжнародному дню захисту дітей.

 

На центральній садибі с.Софіївка, за підтримки сільського голови Валерія Римчука, активного сприяння відділу освіти, молоді, спорту і культури Софіївської сільської ради, для дітей закладів загальної середньої освіти громади  проведено різні форми рухової активності.

Захід розпочався із запальної руханки, а …

Читати далі

#OlympicLab у закладах освіти Горохівської територіальної громади

Заклади загальної середньої освіти Горохівської селищної ради –Суворівський, Баратівський, Садовий, Новософіївський, Промінський, Горохівський, Олександрівський долучилися до реалізації «Екологічного модуля», який проводиться в рамках проєкту #OlympicLab, присвячений Міжнародному дню ООН «Всесвітній день довкілля».

Так у ЗЗСО протягом трявня-чеврня 2021 проведено низку …

Читати далі

Легкоатлети Миколаївської області бронзові призери Чемпіонату України

З 02 до 05 червня 2021 року на спортивному комплексі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу ім. А.П.Гемби пройшов Чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків 2006-2007 років народження. Продовж трьох змагальних днів на бігових доріжках і легкоатлетичних секторах …

Читати далі

#OlympicLab у Арбузинському професійному аграрному ліцеї

З нагоди відзначення Всесвітнього дня довкілля адміністрацією Арбузинського ПАЛ  проведені заходи:

День прибирання пройшов під девізом “Побачив? Прибери.” Метою було прибрати подвір’я та прилеглу територію освітнього закладу від сміття й мотивувати здобувачів освіти та працівників ліцею зменшувати кількість відходів, ставати …

Читати далі